...
Реєструйся

Президент підписав Закон про виплату допомоги у разі загибелі чи інвалідності іноземців – військових ЗСУ


Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення зміни до статті 214 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо удосконалення окремих питань виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України». Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво глави держави.

Метою Закону є підвищення рівня соціального захисту іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України. 

Документом удосконалюється чинне законодавство та встановлюється на однаковому рівні розмір одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності для всіх військовослужбовців Збройних Сил України, у тому числі і іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України.

Джерело: ukrainepravo.com

Видання для кадровиків Журнали реєстрації