...
Реєструйся

Продовжуємо підбивати підсумки конкурсу «кадровик року 2015»


4 липня 2016 року під час урочистого вручення дипломів бакалаврів відбулося нагородження переможців щорічного професійного конкурсу «КАДРОВИК РОКУ’2015» серед студентів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Церемонію нагородження провели заступник завідувача кафедри управління персоналом та економіки праці Петюх Василь Миколайович, декан факультету  Цимбалюк Світлана Олексіївна, заступник декана Василенко Андрій Олександрович та заступник головного редактора журналу «ДОВІДНИК КАДРОВИКА» Панасюк  Юлія Романівна.

Усі випускники факультету «Управлiння персоналом, соціології та психології» отримали від ВД «МЕДІА-ПРО» подарунки — сертифікати про участь та добірки журналів і методичних матеріалів.

Переможці конкурсу «КАДРОВИК РОКУ’2015» Іванюк Людмила Мирославівна та Селезень Оксана Миколаївна отримали сертифікати на підключення до електронної системи «КАДРОВИК-ОНЛАЙН».

Вручення минуло урочисто й весело, як це завжди буває серед студентства.

Редакція планує й надалі тісно співпрацювати з різними вишами країни та залучати майбутніх спеціалістів до участі у різноманітних заходах, які проводить Видавничий дім «МЕДІА-ПРО».

Ми маємо на меті підтримувати й формувати зацікавленість студентів до майбутньої професії.

 

Натисніть на картинку, щоб збільшити