...
Реєструйся

Професійне свято психолога у 2023 році припадає на 23 квітня


Всеукраїнський день психолога відзначаємо 23 квітня. І в цьому наші фахівці випередили колег з інших держав, які не можуть похизуватися офіційним днем в календарі. Навіть у світової психологічної спільноти такого немає.

День психолога — свято молоде. Та й самій професії усього-то сто років з гаком. Але спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють і в сфері освіти, і в медицині, і в рекламі.

За кожної катастрофи на допомогу поспішають психологи кризових станів, у разі особистої біди людям допомагають медичні психологи, сотні фахівців в нашій країні дбають про переселенців і військових.

Сімейні, дитячі, корпоративні, військові, шкільні, особисті — всі вони допомагають іншим людям розібратися в своїх проблемах, відкривають і показують їм ті ресурси, які ще є в запасі.

І хоч люди вони чудові, нехай приводів звертатися до них буде якомога менше.

Семінар-інтенсив «Запитання гарячої лінії» від проєкту «КАДРОВИК.UA»
Формат: онлайн • Дата проведення: 27 квітня 2023

Читайте також:

Джерело: WORK.UA

Передплата

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...