...
Реєструйся

Проєкт «Знахідники»: для кого створений


Проєкт «Знахідники» створено у відповідь на освітні виклики воєнного часу. Він допоможе школам і сучасним керівникам підсилити команду найкращими вчителями й психологами, а останнім — забезпечить додатковий заробіток. Цей проєкт запустила «Освіторія» в партнерстві з UNICEF і robota.ua.

Як це працює?

  1. Керівник школи має заповнити форму, зазначивши, для кого класу, з якого предмету, для проходження якої теми й на яку кількість уроків потрібен учитель або психолог.
  2. Вакансія з’явиться на robota.ua.
  3. Організатори проєкту відберуть вчителя / психолога відповідно до сформованих запитів і сконтактують його зі школою.
  4. Після проведення зазначеної кількості уроків / консультацій і завершення співпраці організатори забезпечать фахівцеві оплату з розрахунку 500 грн за 1 проведений урок / консультацію.

Важливі уточнення:

Якщо школа потребує вчителів для різних класів, необхідно повторно заповнити форму для кожного класу окремо.

Проєкт забезпечує оплату за проведення перших 500 уроків. Після вичерпання цієї можливості школи можуть продовжити співпрацювати з учителями / психологами самостійно.

Участь у проєкті передбачена для державних і комунальних закладів освіти.

«В умовах війни багатьом українським школам бракує кваліфікованих учителів і психологів для викладання дистанційно й на часткову зайнятість. У той же час педагоги, які втратили свою роботу через війну та з тимчасово окупованих територій, не завжди можуть продовжувати викладати у своїх школах. Наша мета: забезпечити сталість та неперервність освітнього процесу для всіх його учасників, тому разом із партнерами ми допоможемо школам і вчителям знайти одне одного», — зазначила голова спілки «Освіторія» Зоя Литвин.

Бренд-менеджерка robota.ua Ольга Саранча додала: «Діти — це наше майбутнє, наразі є дуже важливим продовжувати надавати їм гідну освіту. Тому ми з радістю допомагаємо нашим партнерам, які створюють для цього всі умови, тим, що гарно вміємо — поєднуючи людей».

Долучайтеся до навчання на курсі «Підвищення кваліфікації кадровиків. ПРОФІ».

Джерело: robota.ua

Матеріали до теми


ТЦК та СП ігнорує відстрочку заброньованого: чи можна оскаржити в суді?
Вже понад рік діє оновлений порядок бронювання. Він надає можливість бізнесу подавати на бронювання критично важливих працівників і отримувати для ...