...
Реєструйся

Прийняття на роботу з укладенням договору про повну індивідуальну матеріальну відповідальність


Пропонуємо розглянути зразок наказу та запису до трудової книжки про прийняття працівника на роботу з укладанням договору про повну матеріальну відповідальність. 

Зразок тексту наказу

ПРИЙНЯТИ:
МАТВІЄНКО Катерину Іванівну продавцем продовольчих товарів 3-го розряду магазину № 2 із 17 жовтня 2018 року з укладенням договору про повну індивідуальну матеріальну відповідальність з окладом 6600 грн на місяць.
Підстава: заява Матвієнко К. І.

Зразок запису в трудовій книжці

ВІДОМОСТІ ПРО РОБОТУ

№ 
запису

Дата

Відомості про прийом на роботу, переведення на іншу роботу і звільнення (із зазначенням причин і посиланням на статтю, пункт закону)

На підставі чого внесено запис (документ, його дата і номер)

 

число

місяць

рік

1

 

2

 

3

4

 

 

 

 

Товариство з обмеженою відповідальністю

«Криничка»

 

1

17

10

2018

Прийнята продавцем продовольчих товарів 3-го розряду магазину № 2

Наказ від 16.10.2018

№ 39-П

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Письмові договори про повну матеріальну відповідальність може бути укладено підприємством із працівниками (що досягли 18-річного віку), які обіймають посади або виконують роботи, безпосередньо пов’язані із зберіганням, обробкою, продажем (відпуском), перевезенням або застосуванням у процесі виробництва переданих їм цінностей. Перелік таких посад і робіт, а також типовий договір про повну індивідуальну матеріальну відповідальність затверджуються в порядку, який визначається Кабінетом Міністрів України (ст. 1351 КЗпП).

Вашій увазі був представлений один зі зразків кейсу «Оформлюємо трудову книжку вперше та вносимо запис про прийняття на роботу» у додатку до журналу «КАДРОВИК.UA» № 4.