...
Реєструйся

Ще є час для подання звітів з праці


Статистичні звіти з праці подають у строки, вказані у бланках форм, зокрема звіти з праці — 1–ПВ (місячна) і 1–ПВ (квартальна) подаються 7-го січня, але саме на цю дату припадає Різдво. У кадровиків виникає запитання, коли подати звіти?

Якщо дата подання звіту припадає на вихідний (святковий, неробочий) день, то цей строк переноситься на наступний робочий день після такого вихідного (святкового, неробочого) дня. На сайті Державної служби статистики України ukrstat.gov.ua розміщена інформація щодо подання звітів.

Отже звіти з праці — 1–ПВ (місячна) і 1–ПВ (квартальна) можна подати 8-го січня.

При заповненні звіту 1–ПВ (квартальна) зверніть увагу, що у формі звіту вилучено розділ VII «Витрати на утримання робочої сили, що не входять до складу фонду оплати праці» у зв’язку з проведенням у 2019 році окремого обстеження з цієї тематики (форма № 1-РС). Опис заповнення цього розділу також вилучено з роз’яснень щодо заповнення форми.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Посередникам із працевлаштування за кордоном слід подбати про переліцензування до 14 квітня
Міністерство економіки України нагадало ліцензіатам у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, які ще не подали міністерству декларацію щодо ведення ...
Особливості оподаткування військовим збором разової нецільової матеріальної допомоги від роботодавця
Згідно з підпунктом 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), об’єктом оподаткування ...