...
Реєструйся

Щодо документального оформлення результатів періодичних медичних оглядів


За результатами періодичних медичних оглядів (протягом місяця після їх закінчення) комісія з проведення медичних оглядів закладів охорони здоров’я оформлює заключний акт за встановленою формою, що складається в шести екземплярах, згідно з пунктом 2.17 наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження порядку проведення медичних оглядів певних категорій» від 21 травня 2007 року № 246.

Після їх узгодження (Головою лікарської комісії, роботодавцем, представником профспілкової організації, представником Управлінням Держпраці): один примірник залишається в закладах охорони здоров’я, що проводив медогляд, інші надаються роботодавцю, представнику профспілкової організації або уповноваженому працівниками особі, профпатологу, Управління Державної служби з питань праці, робочому органу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Нагадуємо, що більш детальну інформацію про порядок проведення медичних оглядів види медичних оглядів та вимоги до їх проведення, процедуру проведення медичних оглядів, особливості проведення медичних оглядів різних категорій працівників, відповідальність за порушення вимог законодавства щодо медоглядів працівників читайте в посібнику «Медичні огляди: все для роботодавця».

Придбати можна на сайті mediapro.ua.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...