...
Реєструйся

Стартував всеукраїнський конкурс спеціалістів з охорони праці і пожежної безпеки «Безпека праці – 2015»!


1 лютого стартував всеукраїнський конкурс спеціалістів з охорони праці і пожежної безпеки «Безпека праці – 2015». Кожен бажаючий може взяти участь у конкурсі та поборотися за звання «Кращий спеціаліст з охорони праці і пожежної безпеки» 2015 року та отримати безліч цінних подарунків від організатора конкурсу — журналу «Охорона праці і пожежна безпека» та партнерів.

Перший тур конкурсу триватиме з 1 лютого до 30 квітня, другий — з 1 травня до 1 серпня. До участі в конкурсі можна долучитися як на першому, так і на другому етапі, але  за умови виконання завдань обох турів. Переможці перших двох турів візьмуть участь у фіналі конкурсу, який і визначить переможців конкурсу.

Завдання друкуватимуться на сторінках журналу «Охорона праці і пожежна безпека» №2, 5, 8, а також на сайті журналу oppb.com.ua.  

Конкурс «Безпека праці – 2014» проходить за інформаційної підтримки Міністерства промислової політики України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної інспекції України з питань праці. Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства соціальної політики України.

Запрошуємо до участі та бажаємо перемоги!
За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном (044) 507 22 26 (вн. 716), або електронною поштою promo@mediapro.com.ua