...
Реєструйся

Створено робочу групу з доопрацювання проекту Трудового кодексу до другого читання


У Комітеті з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення створено робочу групу з доопрацювання проекту Трудового кодексу України до другого читання

Як повідомили Інформаційному управлінню в секретаріаті Комітету, таке рішення члени Комітету ухвалили на засіданні 12 листопада.

Головою робочої групи було визначено голову Комітету Людмилу Денісову, її заступниками будуть перший заступник голови Комітету Сергій Каплін та по одному представнику від Міністерства соціальної політики, Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні та Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні.

Людмила Денісова наголосила, що представлення в керівництві робочої групи всіх сторін соціального діалогу забезпечить баланс інтересів, а також фахову та плідну її діяльність.

Голова Комітету повідомила, що проект Трудового кодексу направлений для експертного висновку до Міжнародної організації праці. Її фахівці опрацьовуватимуть норми проекту Кодексу паралельно з поданими до нього пропозиціями до другого читання.

Персональний склад робочої групи буде визначено додатково. До неї ввійдуть народні депутати, представники міністерств та відомств, організацій роботодавців, профспілок, незалежні експерти, науковці.

У секретаріаті Комітету нагадали, що до 26 листопада включно триває прийняття пропозицій до проекту Трудового кодексу для підготовки його до другого читання.

Надсилати пропозиції можна на електронну адресу: riabtsev@rad.gov.ua (головний консультант Комітету Рябцева Наталія Володимирівна).

ВР