...
Реєструйся

Типове положення про преміювання держслужбовців оновлять


Мінсоцполітики оновить Типове положення про преміювання державних службовців органів державної влади, інших державних органів, їхніх апаратів (секретаріатів). Розроблено проект відповідного наказу, який викладе це Типове положення в новій редакції.

Пояснюється така необхідність тим, що із 01.01.2019 набрали чинності абзац 4 частини 3 статті 50 та частина 6 статті 52 Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VIII стосовно того, що загальний розмір премій, які може отримати державний службовець за рік, не може перевищувати 30 % фонду його посадового окладу за рік, а фонд преміювання державного органу встановлюється у розмірі 20% загального фонду посадових окладів за рік та економії фонду оплати.

Водночас Типовим положенням про преміювання не визначено механізму преміювання керівників державної служби у місцевих державних адміністраціях та структурних підрозділах зі статусом юридичної особи публічного права. Для врегулювання цього питання розроблено проект документа.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Діють інструкції до проведення іспитів на рівень володіння державною мовою
Національна комісія зі стандартів державної мови затвердила Інструкції до проведення іспитів на рівень володіння державною мовою. Відповідне рішення від 22 ...