...
Реєструйся

Українські підприємства та збереження довкілля: що спільного?


Представники журналу «КАДРОВИК.UA» 24 вересня 2018 року відвідали прес-конференцію щодо презентації проекту «ЕКОтрансформація — 2018», який відбувся у м. Києві.

Головна тема заходу — гострі екологічні проблеми в Україні та їх рішення в українському бізнесі задля збереження довкілля.

Організатори проекту, партнери та учасники ділились знаннями, досвідом, враженнями та дійшли висновку, що раціональне використання природних ресурсів на підприємстві — це не лише доступно, а й важливо задля здорового майбутнього кожного!

Микола Кузьо, заступник Міністра з питань європейської інтеграції Міністерства екології і природних ресурсів України, поділився з учасникам заходу про те, як долаються головні перепони до реальних змін у сфері охорони довкілля, як апроксимується українське екологічне законодавство до норм ЄС, як впливають зміни, що вже прийняті, на роботу бізнесу та яких змін слід очікувати найближчим часом.

Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук розповів про розвиток української відновлюваної енергетики як одну зі складових «зеленої» трансформації економіки.

Про систему екобезпеки компанії «Goodvalley» розповіла головний еколог компанії Оксана Лашта.

Де взяти фінанси на «зелену» модернізацію бізнесу? — запитання, що турбує всіх керівників бізнесу, тому рішення від «Укргазбанк» презентував Володимир Висоцький, заступник директора департаменту екологічного реінжинірингу і впровадження проектів ресурсозбереження.

Про критичну ситуацію щодо екологічної безпеки водоканалів міст України та які є екорішення і здобутки на сьогодні (на прикладі масштабної модернізації Житомирського водоканалу) поділився директор Житомирського водоканалу Андрій Нікітін.

Керівник проекту «ЕКОтрансформація — 2018», шеф-редактор журналу «Екологія підприємства» Людмила Циганок символічно завершила захід словами: «Мабуть, кожен погодиться, що будь-яке виробництво — це втручання в природу, порушення гармонії довкілля та екосистем. Проте, якщо підприємство обрало шлях раціонального використання природних ресурсів у своїй діяльності, розпочало «зелену» трансформацію матеріальних потужностей і здійснює додаткову екодіяльність, то воно може стати учасником проекту. Ми шукаємо і знаходимо тих, хто діє, хто змінюється сам і змінює свої підприємства, допомагає «зеленій» трансформації України.

Цьогорічний проект завершиться 17 грудня 2018 року масштабним бізнес- форумом у Києві, в готелі «Прем’єр Палац», де буде презентовано кращі рішення і вручено відзнаки».

Прес-служба групи компаній «МЕДІА-ПРО»

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...