...
Реєструйся

«Укрпошта» безперебійно доставлятиме пенсії


Уряд визначив Порядок використання у 2019 році коштів, передбачених у держбюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству «Укрпошта» за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.

Відповідне рішення було прийнято 6 лютого 2019 року на засіданні Уряду.

Урядовим рішенням визначено механізм використання у 2019 році коштів, передбачених у держбюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству «Укрпошта» за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.

Бюджетні кошти, у межах затверджених асигнувань на 2019 рік, надаються АТ «Укрпошта» за умови укладення ним у порядку, встановленому Законом «Про публічні закупівлі», договорів з територіальними органами Пенсійного фонду про надання послуг з виплати та доставки пенсій і грошової допомоги населенню у 2019 році.

Реалізація цього рішення забезпечить безперебійну доставку пенсій і виплату зарплати співробітникам АТ «Укрпошта».

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Соціальна відповідальність роботодавця охоплює за певних умов і пенсійне забезпечення колишніх працівників
Соціальна відповідальність роботодавця (його правонаступника) охоплює не лише економічні обов’язки перед працівниками, а й містить соціальну й етичну складову, що ...
У зв’язку зі зростанням прожиткового мінімуму разом зі щорічною індексацією буде здійснено перерахунок пенсій
Відповідно до пункту 8 Прикінцевих положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» з 1 березня 2024 року ...