...
Реєструйся

Уряд збільшив оклади працівників Нацбюро з розслідування авіаційних подій


Уряд упорядкував розміри посадових окладів і назв посад працівників Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами. Про це йдеться на сайті Міністерства соціальної політики України.

У постанові Кабінету Міністрів України від 3 жовтня 2012 року № 903 назву посади «державний інспектор з авіаційного нагляду» замінено на нову назву «державний експерт з розслідування авіаційних подій», яку відповідно внесено до Національного класифікатора України «Класифікатор професій» ДК 003:2010. 

Також збільшено розміри посадових окладів працівників зазначеної установи. Їх підвищено відповідно до збільшення з 1 січня 2018 року посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1 тарифного розряду. «Розмір якого визначено у примітці 1 до додатка 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», – йдеться у повідомленні.

Джерело: ukrainepravo.com

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Профспілка зробила заяву щодо зарплат освітян: подробиці
Профспілка працівників освіти звернулася до Кабінету Міністрів щодо диференціації заробітної плати вчителів, з урахуванням професійної кваліфікації, складності, важливості та відповідальності ...