...
Реєструйся

В очікуванні Трудового кодексу


Був такий офіцер військової розвідки Фінляндії на прізвище Піткянен — працював собі тихенько у відділі статистики, гарно працював, крім одного — він був великим любителем міцних напоїв і часто навідувався до різних кабаків Гельсінкі. Одного разу Піткянен неабияк напився і влаштував бійку в одному із закладів.

Горе-офіцера взяли під варту, і коли вияснилося, що він не якийсь там п’яничка, а працівник розвідки, справою швиденько зацікавилася Центральна пошукова поліція. Начальник поліції запропонував Піткянену просте рішення — поліція забуває про його витівки, а він кожного третього четверга місяця зустрічається з начальником поліції на набережній й інформує його про те, що відбувається в стінах розвідки.


До чого це ми? Сьогодні третій четвер місяця і ми знову читаємо новини на кшталт «Трудовий кодекс — узаконене рабство». Наводяться норми-«жахіття», яких у законопроектах Трудового кодексу, які зареєстровані на сьогодні, немає.

Виходить, що є якийсь законопроект, якого ніхто не бачив, ну, крім «піткянена» і тих кого він інформує кожного третього четверга місяця на набережній!

Шановна кадрова спільнота, давайте не панікувати! Давайте дочекаємося проекту від уряду, який буде у відкритому доступі на сайті Верховної Ради, а не за доносами інформаторів.