...
Реєструйся

Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроєкт № 11035


Верховна Рада України 23 лютого 2024 року 319 голосами «за» прийняла у першому читанні за основу і в цілому проєкт Закону про внесення змін до глави ХІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо строків строкової військової служби (реєстр. № 11035), внесений Президентом України.

Метою Закону є унормування під час дії в Україні воєнного стану можливості звільнення у запас військовослужбовців строкової військової служби, які вислужили встановлені строки строкової військової служби, що дозволить звільнити в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби у 2024 році.

Військовий облік: методика ведення. Спецвипуск № 2, 2023
Замовити за вигідною ціною

Такі особи не можуть бути призвані на військову службу під час мобілізації протягом дванадцяти місяців з дня звільнення з військової служби в запас, якщо вони не висловили бажання продовжувати військову службу.

Аудит з питань військового обліку — комплексний аналіз кадрової документації та перевірка її відповідності вимогам законодавства

Джерело: ВРУ

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Закон № 3633 діє з 18 травня, оновити дані у ТЦК треба протягом 60 днів
Як ми вже повідомляли, Президент України Володимир Зеленський 16 квітня підписав Закон України від 11 квітня 2024 року № 3633-ІХ ...