...
Реєструйся

Верифікація заявок на платформі «єДопомога»


На платформі «єДопомога» благодійники на свій розсуд обирають, кому допомогти, і мають бути впевненими, що підтримають дійсно тих людей, які залишились у скрутному становищі.

Відтепер на платформі «єДопомога» особа, яка постраждала від російської агресії та хоче залишити заявку, має можливість пройти верифікацію і підтвердити свою особистість за допомогою ID.GOV.UA.

У людини, яка пройшла верифікацію, є вищий шанс, що її обере благодійник.

Якщо ви вже зареєстрований користувач, то пройти верифікацію можна перейшовши в налаштування особистого профілю на платформі «єДопомога» й натиснувши «Верифікуватися через ID GOV UA».

Таким чином послуги для людей через платформу «єДопомога» стають більш адресними.

Новинка! Календар настільний на 2023 рік. На календарі зазначено й пораховано всі дні з урахуванням ВОЄННОГО СТАНУ та без.

Джерело: Міністерство соціальної політики України

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...