...
Реєструйся

Відбулися VI Всеукраїнські кадрові збори


17 квітня 2015 року в актовій залі Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана відбулися VІ Всеукраїнські кадрові збори.
Обговорити актуальні питання трудового законодавства, кадрового діловодства, соціального страхування зібралося понад 500 кадровиків, hr-менеджерів і роботодавців зі всієї України.

Завдяки організаторам заходу — редакції професійного журналу «Довідник кадровика« та Всеукраїнського громадського об’єднання «Всеукраїнська асоціація кадровиків» учасники заходу змогли дізнатися про останні зміни у законодавстві, отримати роз’яснення щодо правильного застосування нових нормативних актів, отримати відповіді на свої запитання від провідних експертів кадрової справи в Україні та можливість виграти цікаві призи. Взяти участь у зборах міг кожен бажаючий — захід був безплатний.

 

Про зміни у трудовому законодавстві і важливих аспектах роботи кадрової служби розповів БОЙКО Микола Дмитрович, доцент Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, постійний автор і експерт журналу «Довідник кадровика».

З темою «Зміни у сфері соціального страхування з тимчасової втрати працездатності» виступив ПОСТЕРНАК Микола Миколайович, головний консультант Лівобережної міжрайонної виконавчої дирекції Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
РУДЕНКО Світлана, гол. редактор порталу «КАДРОВИК-онлайн», відповіла на запитання, пов’язані із вирішенням нестандартних робочих ситуацій через системок «КАДРОВИК-онлайн».

Облік військовозобов’язаних на підприємстві і порядок взаємодії з військовими комісаріатами на сьогодні важливий аспект роботи кадрових служб. Як правильно її організувати учасники зборів змогли дізнатися із роз’яснень САМСОНОВА Віктора Анатолійовича, спеціаліста І категорії Київського міського військкомату, працівника відділу обліково-мобілізаційної роботи.

Доповідача з теми «Нагляд і контроль у сфері праці: нові повноваження, відповідальність за порушення, розміри штрафів» КОНОВАЛОВУ Олену Анатоліївну,  заступника директора департаменту – начальника відділу нагляду за додержанням законодавства про працю  Державної служби України з питань праці, зал довго не міг відпустити, адже питання, з якими вона виступала, дуже важливі у роботі кожного кадровика і є певним орієнтиром, за яким оцінюється робота кадрової служби.

Кожен учасник зборів отримав подарунки від організаторів і сертифікат про участь у зборахі.

У рамках VІ Всеукраїнських кадрових зборів відбулась урочиста церемонія нагородження переможців традиційного щорічного Всеукраїнського професійного конкурсу «Кадровик року’2014».
Фоторепортаж — на сторінці Конкурсу.

Урочисте відкриття зборів:

 

 

КОЛОТ Анатолій Михайлович, проректор з науково-педагогічної роботи, завідувач кафедри управління персоналом та економіки праці КНЕУ, директор Інституту соціально-трудових відносин, професор, доктор економічних наук

 

 

 

 

 

ПАНЬКІВ Ярослава Степанівна, гол. редактор журналу «Довідник кадровика», керівник ВГО «Всеукраїнська асоціація кадровиків»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МОТРУК Ольга Ігорівна — провідний менеджер з маркетингу ТОВ «МЕДІА-ПРО»

 

 

 

 

 

 

 

БОЙКО Микола Дмитрович, доцент Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, постійний автор і експерт журналу «Довідник кадровика».

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОСТЕРНАК Микола Миколайович, головний консультант Лівобережної міжрайонної виконавчої дирекції Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

 

 

 

 

 

 

 

 

КОНОВАЛОВА Олена Анатоліївна,  заступник директора департаменту – начальник відділу нагляду за додержанням законодавства про працю  Державної служби України з питань праці

 

 

 

 

 

 

 

РУДЕНКО Світлана, гол. редактор порталу «КАДРОВИК-онлайн»

 

 

 

 

 

 

 

Фотозвіт із Всеукраїнських кадрових зборів, що відбулися 17 квітня 2015 року

 

Редакція журналу «Довідник кадровика»,
ВГО «Всеукраїнська асоціація кадровиків»

Фотографії Ви можете завантажити тут