...
Реєструйся

Відгук про конкурс «Кадровик року’2014»


Вельмишановне жюрі Всеукраїнського професійного конкурсу «Кадровик року 2014»! Щиро дякую за надану можливість знову підняти свій професійний рівень — у такі важкі часи Ви все ж таки організували проведення конкурсу, це мужній вчинок — респект усій команді організаторів!

Дякую за високу оцінку моєї роботи у конкурсі! На жаль, я не мала змоги бути присутньою на церемонії нагородження, але весь той день я подумки була там з Вами всіма)))) неначе усі — моя сім’я! За такої потужної хвилі змін у законодавстві кадровикам потрібно бути разом, допомагати один одному, радитись і прислухатися до досвідчених і найкваліфікованіших професіоналів, якими Ви є, надаючи можливість нам усім відчувати руку підтримки через видання МЕДІА-ПРО!

Я сьогодні отримала посилку з нагородою. Шкода, що Ви не бачили, як я стрибала, наче дитина, побачивши той приз, про який я так мріяла! Я побачу це дивне місто, я побачу його фортеці! Нарешті! Ви — чарівники! Ви зробили мене щасливою у ненайлегший період мого життя! Це багато чого вартує! Щиросердна подяка кожному з Вас багато-багато разів! Хай Вам усім щастить і головне — міцного-міцного здоров’я!!!!

З великою повагою Юзова Юлія