...
Реєструйся

Відзвітуватись про працевлаштування осіб із інвалідністю за 2019 рік треба не пізніше 28 лютого


Роз’яснюємо, коли необхідно подати Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб із інвалідністю за 2019 рік.

Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб із інвалідністю подають до Фонду соцзахисту осіб із інвалідністю ті роботодавці, у яких середньооблікова чисельність штатних працівників за рік становить 8 і більше осіб (ст. 19 Закону № 875).

Порядок подання звітів про зайнятість і працевлаштування осіб із інвалідністю та інформації, необхідної для організації їх працевлаштування, затверджений постановою КМУ від 31 січня 2007 року № 70.

Відповідно до вищезгаданого Порядку Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб із інвалідністю роботодавці подають щороку до 1 березня, за формою № 10-ПІ (річна). Форму звітності та Інструкцію щодо її заповнення затверджено наказом Мінпраці та соцполітики України від 10 лютого 2007 року № 42.

Отже, Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб із інвалідністю за 2019 рік необхідно подати не пізніше 28 лютого 2020 р.

Зверніть увагу!

Чинними законодавчими та нормативними актами не передбачено подання Звіту за формою № 10-ПІ (річна) в електронному вигляді.

Матеріали до теми


Звіт про заробітну плату: погодження довідки-розрахунку на виплату зарплати
ЗАПИТАННЯ Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?   ВІДПОВІДЬ ...