...
Реєструйся

Військовослужбовці з інвалідністю та після поранень зможуть проходити службу у ДПСУ


У Державній прикордонній службі України повідомили, що відтепер окремі вакантні посади заміщуватимуть військовослужбовці та працівники із числа осіб з інвалідністю, які мають бойовий досвід, отримали поранення, частково втратили працездатність та надалі не можуть проходити службу в бойових частинах. Про це йдеться на офіційному сайті ДПСУ.

Замовляйте добірку «Мобілізований працівник: алгоритм дій для кадровика. Оновлене видання».

Зокрема повідомляється, що адміністрування процесу реалізації прав і гарантій військовослужбовців, передусім ветеранів війни, здійснюватиме новостворена Служба супроводження соціального захисту у складі відділу обслуговування Адміністрації Держприкордонслужби.

Також ДПСУ звертає увагу діючого особового складу з числа осіб, які отримали поранення та/або інвалідність, та звільнених за станом здоров’я військовослужбовців, які отримали інвалідність, поранення, частково втратили працездатність та надалі не можуть проходити службу в бойових частинах, що саме вони мають можливість подати свою кандидатуру на переведення чи працевлаштування до ДПСУ на посади начальника служби, заступника начальника служби, старшого офіцера служби, штаб-сержанта 3 категорії служби, а також провідних фахівців соціальної роботи (працівники).

Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку
Формат (розмір): 210×297 мм
Обсяг: 60 с.

Читайте також:

Джерело: Судово-юридична газета України

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Кабмін готує електронне бронювання від мобілізації через «Дію»
Кабінет Міністрів повернувся до ідеї електронного бронювання військовозобов’язаних через «Дію», яка обговорювалася восени минулого року. Головна відмінність такого підходу – ...