...
Реєструйся

Всесвітній день «Дякую»


Всесвітній день «Дякую», який покликаний нагадати людям про цінність гарних манер, заснований за ініціативи ЮНЕСКО і ООН. Вперше вислів «дякую» зафіксовано у словнику-розмовнику, виданому в Парижі в 1586 році.

Міжнародний день «Дякую» у багатьох країнах святкують з великим розмахом, проводячи ярмарки, влаштовуючи освітні акції, конкурси і безліч інших розважальних заходів. В освітніх установах говорять про важливість дякувати близьким, розповідають про культурні традиції, етику, а також гарні манери. Крім того, у Всесвітній день «Дякую» проводять благодійні акції, на яких збирають кошти для нужденних.

Цього дня прийнято дарувати один одному теплі слова, згадувати добрі вчинки та висловлювати ввічливість та подяку.

Любі читачі, висловлюємо і вам свою щиру подяку! Дякуємо, що довіряєте, прислухаєтесь та професійно зростаєте разом із нами. Дякуємо за довіру та обіцяємо надалі забезпечувати інформаційний попит кожного із вас цікавими та актуальними матеріалами.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Посередникам із працевлаштування за кордоном слід подбати про переліцензування до 14 квітня
Міністерство економіки України нагадало ліцензіатам у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, які ще не подали міністерству декларацію щодо ведення ...
Особливості оподаткування військовим збором разової нецільової матеріальної допомоги від роботодавця
Згідно з підпунктом 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), об’єктом оподаткування ...