...
Реєструйся

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні


Сьогодні, 20 лютого, в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Саме цього дня у центрі столиці, на Майдані Незалежності, загинуло найбільше активістів Революції Гідності.

День пам’яті Героїв Небесної Сотні було встановлено указом Президента України від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Пам’ять загиблих вшановують щороку 20 лютого.

Загалом, за офіційними даними, протягом 18-20 лютого 2014 року загинули 73 учасники протесту, 11 правоохоронців, а понад 600 осіб отримали травми. Найбільше людських втрат припало на 20 лютого, оскільки цього дня обірвалися життя 50 протестувальників.

В Україні цього дня вшановують полеглих учасників Революції, які віддали своє життя за ідеали демократії та права і свободи українців.

Джерело: Судово-юридична газета

Передплата

Матеріали до теми


15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...
ТЦК та СП ігнорує відстрочку заброньованого: чи можна оскаржити в суді?
Вже понад рік діє оновлений порядок бронювання. Він надає можливість бізнесу подавати на бронювання критично важливих працівників і отримувати для ...