...
Реєструйся

Визначено порядок виплати винагороди держреєстратору


Працівники, які належним чином виконують повноваження, мають право на отримання щомісячного та/або одноразової винагороди за результатами роботи

Постановою від 8 вересня 2015 року № 754 Кабмін затвердив Порядок виплати винагороди держреєстратору і працівникові органу державної реєстрації актів цивільного стану.

Передбачено, що працівники, які належним чином виконують повноваження, визначені Законами «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» мають право на отримання щомісячної та/або одноразової винагороди за результатами роботи.

Одноразова винагорода може виплачуватися працівникові не частіше 1 разу на рік, а щомісячне — не частіше 1 разу на місяць.

Визначення підстав для виплати винагороди здійснюється з урахуванням:

– обсягу та інтенсивності виконаної працівником роботи;

– додаткового навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків тимчасово відсутнього працівника;

– особистого внеску працівника в загальний результат роботи органу;

– наявності обґрунтованих скарг на дії, бездіяльність або рішення працівника;

– наявності визнаних у встановленому законом порядку незаконними або протиправними дій, бездіяльності або рішень працівника.

Працівникам, до яких застосовані заходи дисциплінарного стягнення, протягом дії дисциплінарного стягнення щомісячну винагороду не виплачується.

Фінансування винагороди здійснюється Мін’юстом з урахуванням фактичних надходжень до спецфонду держбюджету.

Виплата винагороди здійснюється на підставі наказу Головного територіального управління юстиції Мін’юсту в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі або Мін’юсту (в межах кошторисних призначень).

За матеріалами ЛІГА:ЗАКОН