...
Реєструйся

Як записати свій робочий колектив на щеплення мобільною бригадою


В Україні триває вакцинація проти COVID-19. Щепитися можуть усі охочі українці, іноземці та особи без громадянства, які легально перебувають в Україні, віком від 18 років, а також діти від 12 років. Вакцинуватися можна в пунктах щеплень, центрах масової вакцинації або за допомогою мобільних бригад. Мобільні бригади працюють там, де доступ до стаціонарних пунктів щеплень є ускладненим або неможливим.

Також вони вакцинують громадян, які через стан здоров’я не можуть самостійно пересуватися, організовані колективи з-понад 100 охочими вакцинуватися та окремі професійні групи, як-от медиків, освітян, соціальних працівників чи військових, працівників структур державної безпеки.

Якщо ви працівник сфери охорони здоров’я, освіти, соціальної сфери, військовий, працівник державних органів влади чи структур безпеки, зверніться до вашого роботодавця, щоб він сконтактував із регіональним координатором і вас вакцинували за місцем роботи. Або подзвоніть на гарячу лінію МОЗ і вас зорієнтують, до кого можна звернутися у вашому регіоні.

Якщо ви працюєте в іншій сфері, спочатку треба визначити відповідального за підготовку та організацію процесу вакцинації, який складе поіменні списки працівників, охочих вакцинуватися. Таких людей має бути не менше 100.

Потім можна залишити заявку на виїзд мобільної бригади з імунізації у контакт-центрі МОЗ за номером 0 800 60 20 19.

Коли підійде час вакцинації колективу, відповідальна особа зателефонує та повідомить усю необхідну інформацію для підготовки та проведення щеплень.

Джерело: Міністерство охорони здоров’я України

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...