...
Реєструйся

Які плануються нововведення у роботі військово-лікарських комісій?


Верховна Рада України 11 квітня 2023 року прийняла за основу проєкт Закону України «Про внесення змін до статті 70 Основ законодавства України про охорону здоров’я (щодо роботи військово-лікарських комісій)» (законопроєкт № 9154 від 28 березня 2023 року).

Законопроєкт розроблений з метою врегулювання питання здійснення військово-лікарської експертизи всіма закладами охорони здоров’я сектору безпеки і оборони та функціонування військово-лікарських комісій на базі закладів охорони здоров’я державної та комунальної форми власності, а також з метою захисту прав громадян України, військовозобов’язаних, військовослужбовців та працівників сектору безпеки і оборони.

Військовий облік: методика ведення. Спецвипуск № 2, 2023
Замовити за вигідною ціною

Цей законопроєкт передбачає внесення зміни до частини другої статті 70 Основ законодавства України про охорону здоров’я з метою доповнення переліку закладів охорони здоров’я, в яких можуть створюватися військово-лікарські комісії, закладами охорони здоров’я сектору безпеки і оборони та доповнення статті новою частиною, яка передбачатиме можливість створення військово-лікарських комісій при державних та комунальних закладах охорони здоров’я.

Військовий облік: експрес-відповіді на запитання — читайте в журналі «КАДРОВИК.UA»

Джерело: журнал «КАДРОВИК.UA»

Курс «Військовий облік на підприємстві: документація та взаємодія»

Матеріали до теми


Період, за який наявна заборгованість з єдиного внеску, не буде зарахованим до страхового стажу до повного погашення боргу
Сплата єдиного внеску — це не лише обов’язок платників перед державою, а й захищені соціальні гарантії для кожного. Тож, ненадходження ...