...
Реєструйся

З Днем бухгалтера!


Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом!

«Від щирого серця вітаю всіх бухгалтерів та аудиторів із професійним святом!

Без перебільшення можна стверджувати, що сьогодні жодне підприємство не може успішно функціонувати без чесного, компетентного і прискіпливого фахівця з бухгалтерського обліку.

Ви завжди першими приймаєте на себе будь-які зміни в законодавчий царині. Ваша робота потребує неабиякого терпіння, витримки, уваги. Тож хочу побажати, щоб ваші професійні таланти належно оцінили роботодавці та колеги. Бажаю вам міцного вам здоров’я, сімейного затишку і здійснення найсміливіших планів та мрій.»

Олександр Даниленко, шеф-редактор журналів «ПОДАТКИ. Практика, роз’яснення, коментарі» та «Довідник економіста»

«Шановні бухгалтери та аудитори!

Говорять, що професія позначається на характері та звичках людини. Як професійний бухгалтер і аудитор я бажаю кожному з вас, щоб:

  • звичка зводити баланс,
  • прагнення досягати позитиву у власному капіталі,
  • обачність у стосунках з новими постачальниками і підрядниками, а також
  • цілодобовий доступ до банківського рахунку через систему «Клієнт-банк»

допомагали вам:

  • збалансувати ваше особисте життя з інтересами роботодавця,
  • щодня накопичувати лише позитивні емоції,
  • притягувати лише хороших людей, та
  • мати вдосталь сил, здоров’я та ресурсів на щастя для себе та для тих, хто є у вашому серці.»
Сергій Рогозний, заступник генерального директора з питань аудиту Міжнародної аудиторської компанії HLB Ukraine, керівник комітету з фінансів та внутрішнього контролю ФПБАУ
«Подейкують, що вже незабаром професія бухгалтера зникне. Бухгалтерську роботу виконуватимуть… роботи. НЕ ВІРЮ!!! Бо знаю, що неможливо створити машину, яка б змогла витримати ті навантаження й стреси, які є звичайними для українського бухгалтера. Аби бути бухгалтером в нашій країні, замало лише професійних знань та навичок. Потрібно багато терпіння й витримки, потрібно вміти нестандартно мислити й швидко приймати рішення. Тож нехай все це у вас буде! Зі святом, колеги! Давайте разом привітаємо аудиторів, які цього року вже офіційно святкують разом з нами. Успіхів і удачі нам усім!»
Ірина Назарбаєва, консультант з бухгалтерського обліку та оподаткування

«Бухгалтер — це кропітка робота, яка кипить кожного дня, а іноді й уночі: потрібно все розрахувати, перевірити витрати та доходи, звести кредит з дебетом.

Бажаю Вам працювати лише у робочий час, нехай витрати будуть меншими, а доходи — більшими, життя велося не в кредит, а в радість! І нехай ваша старанність матиме гідну винагороду!»

Сергій Дробоття, експерт з оподаткування