...
Реєструйся

Запис на прийом до ПФУ: покрокова інструкція


У Пенсійному фонді України (далі — ПФУ) більшість питань можна розв’язати дистанційно — через вебпортал електронних послуг ПФУ.

Якщо все ж необхідно відвідати сервісний центр, то можна скористатися записом на прийом через вебпортал електронних послуг.

Як записатися на прийом?

Необхідно мати пристрій із доступом до мережі «Інтернет» і кваліфікований електронний підпис (далі — КЕП) для авторизації.

Є інші способи увійти на вебпортал: через отриманий в органах ПФУ логін, за допомогою «Дія.Підпис» або засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA, зокрема з використанням технологій Bank ID.

  1. Зайдіть на вебпортал електронних послуг ПФУ.
  2. Виберіть вкладку «Запис на прийом» у розділі «Всі послуги».
  3. Ознайомтеся з інформацією, яка з’явиться на екрані, та перейдіть за посиланням «Вхід».
  4. Авторизуйтеся за допомогою КЕП.
  5. У розділі «Комунікації з ПФУ» виберіть пункт «Запис на прийом» і натисніть кнопку «Записатися на прийом».
  6. У спеціальній формі, що з’явиться на екрані, із запропонованого переліку виберіть Головне управління ПФУ вашого регіону й сервісний центр, який бажаєте відвідати.
  7. Зазначте тему прийому.
  8. Виберіть рік і місяць бажаного візиту й натисніть кнопку «Завантажити розклад».
    За даними графіка прийому громадян в органі ПФУ за визначеними датою та темою відвідування формується список годин, коли спеціалісти сервісного центру можуть вас прийняти.
  9. З виділеного зеленим кольором переліку виберіть необхідні дату й час.
    Після заповнення всіх даних на екрані сформується інформація про час і місце запланованого прийому в обраному сервісному центрі.
  10. Щоб завершити замовлення послуги, перевірте коректність унесених даних і натисніть кнопку «Записатися на прийом», а потім кнопку «Ок».

Настільний календар-хатинка на 2023 рік вже у продажу. Замовляйте за посиланням.

Джерело: фейсбук-сторінка Пенсійного фонду України

Матеріали до теми


Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...