...
Реєструйся

«Запитай у інспектора». Телепередача 2: види порушень і розміри штрафів (відео)


Тема: Нова мінімальна зарплата – новий розмір штрафів. Види порушень і розміри штрафів, коли договір ЦПХ вважають підміною трудового.

У телестудії ТРК “Ритм” на запитання відповідає завідувач сектору з питань державного нагляду і контролю за додержанням законодавства про працю Управління Держпраці у Рівненській області Маргарита Захарчук.

  • Які є види відповідальності за порушення трудового законодавства.
  • Фінансова відповідальність: якими документами передбачена, на підставі чого нараховується штраф.
  • Із підвищенням розміру мінімальної заробітної плати, як змінилися штрафні санкції за порушення законодавства про працю? Види порушень і розмір штрафів.
  • Що означає підміна трудових відносин цивільно-правовими?
  • Що входить у поняття «мінімальні гарантії» і який відповідно розмір штрафу за їх недотримання?
  • Що входить до пункту “інші порушення”?

Цикл телепередач “Запитай у інспектора” – спільний просвітницький проект Управління Держпраці у Рівненській області та телерадіокомпанії «Ритм».

Кожен телеурок присвячений темі, яка актуальна для роботодавців і працівників, підприємців, які працюють на себе, та керівників фірм із численним персоналом.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...