...
Реєструйся

Завершено навчання групи на «Кадровик. Експрес-курсі» у лютому та оголошено новий набір


qw

Протягом чотирьох тижнів учасники отримували знання кадрової справи від автора онлайн-курсу Ольги Бурлаки. Матеріали курсу викладені в максимально доступній формі, а спілкування на вебінарах проходять легко і продуктивно! Тому ми вітаємо учасників навчального заходу «Кадровик. Експрес-курс» із успішним завершенням підсумкового тестування!

Запрошуємо бажаючих на онлайн-курс для кадровиків з 11 березня 2019 року!

Чекаємо на зустріч саме з вами:

  • Молодим спеціалістом!
  • Сумісником професій!
  • Спеціалістом-кадровиком після тривалої перерви в професії!

За один місяць, а саме за 16 годин онлайн-навчання, ви опануєте кадрову справу.

Заняття проходять у зручний час у будні дні о 19.00. Всі довідкові матеріали курсу розміщено на веб-платформі. Слухачі отримують доступ до веб-платформи на час проходження курсу та мають можливість переглянути відеозапис вебінару.

ВАЖЛИВО! За результатами успішного засвоєння знань, які перевіряються підсумковим тестуванням, учасники курсу отримають свідоцтво державного зразка про підвищення кваліфікації!

Про експерта: ОЛЬГА БУРЛАКА, юрист з соціально-трудових відносин ТОВ «Леруа Мерлен Україна», автор журналу «КАДРОВИК.UA», автор статей і спікер на кадрових конференціях, круглих столах в УНІАН під час обговорення Трудового кодексу і ролі кадровика в майбутньому.

ЗАВАНТАЖИТИ ПРОГРАМУ

Вартість участі: 3 300 грн.

Знижка для учасників курсу «Кадровик. Експрес-курс» на семінари і курси від National Education Center для кадровиків і HR-ів до кінця 2019 року — 7 %

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Інформаційна підтримка:
Тел.:+38 073 305 8016
Безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів: 0 800 214 899
E-mail: seminar@mediapro.com.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...