...
Реєструйся

Збільшено посадові оклади деяким діячам національних закладів культури


Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2006 року № 413» від 18 квітня 2018 року № 287 внесено зміни у додаток до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання оплати праці працівників національних закладів культури» від 3 квітня 2006 року № 413.

Так, відповідно до змін Перелік національних закладів культури, для працівників яких при визначенні посадових окладів застосовується додатковий коефіцієнт підвищення посадових окладів доповнено позиціями: Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця», Львівська національна галерея мистецтв імені Б. Г. Возницького.

Джерело: ligazakon.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Коли слід припинити виплату середнього заробітку мобілізованому працівникові після загибелі, якщо така виплата зберігалася після 19.07.2022 р.
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України (в редакції, що діяла до 19.07.2022; далі — КЗпП) за працівниками, ...
Звільнення працівника після відпустки, наданої «авансом»: як утримати зайві нарахування
Непоодинокими є випадки, коли працівник звільняється після відпустки, яка була йому надана «наперед», тобто за період, який він ще не ...