...
Реєструйся

Зміна строків виплати «відпускних» — законопроєкт


У парламенті нардепами зареєстровано проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо строків оплати відпусток від 19 травня 2023 року № 9309.

Він спрямований на встановлення граничного строку оплати відпустки та необхідності для роботодавця погоджувати такий строк з працівником.

Чи можна замінити працівникові щорічну відпустку грошовою компенсацією? — читайте в журналі «КАДРОВИК.UA»

Законопроєктом пропонується внести зміни до Кодексу законів про працю України та Закону України від 15 листопада 1996 року № 504/96-ВР  «Про відпустки» щодо погодження з працівником строку оплати відпустки, але не пізніше дня закінчення відпустки.

Чи має право на щорічну додаткову відпустку за ненормований робочий день працівник, який працює дистанційно? — читайте в журналі «КАДРОВИК.UA»


Читайте в журналі «КАДРОВИК.UA»

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA


Індивідуальна кадрова онлайн консультація з експертом особисто (ZOOM, VIBER, SKYPE)

Експерти-юристи проєкту «КАДРОВИК.UA» надають індивідуальні онлайн-консультації з трудового законодавства у робочий час:

з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю.

0 (800) 219 977, (095) 694 01 07
podpiska@mediapro.com.ua

 

 

Матеріали до теми


Зміни до деяких процесуальних кодексів у частині доступу до правосуддя осіб з інвалідністю
Кабінет Міністрів 27 березня зареєстрував у Верховній Раді проєкт Закону № 11132 «Про внесення змін до Цивільного процесуального кодексу України, ...
Чи нараховується грошова компенсація за невикористані дні щорічної відпустки працівникам, прийнятим на тимчасові або громадські роботи за направленням центру зайнятості?
Так, нараховується. У разі звільнення працівника йому виплачується грошова компенсація за всі не використані ним дні щорічної відпустки, а також ...