...
Реєструйся

Зміни до ЗУ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» (законопроєкт № 9566)


У Верховній Раді одним з народних депутатів зареєстровано проєкт Закону про внесення змін до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо розширення можливостей мобілізовувати громадян у військові підрозділи, а також для виконання робіт, що мають оборонний характер, забезпечують функціонування національної економіки в умовах воєнного стану (№ 9566 від 07 серпня 2023 року).

За такою довгою назвою, зокрема, приховується пропозиція мобілізовувати (залучати) працездатних осіб військовозобов’язаного віку і стану, які не готові воювати, для виконання робіт, що мають оборонний характер, забезпечують функціонування національної економіки в умовах воєнного стану.

 

Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку
Формат (розмір): 210×297 мм • Обсяг: 60 с.

На думку автора законопроєкту, «у справі Оборони варто розраховувати суто на вмотивованих патріотів, і всіляко підвищувати мотивацію до захисту Вітчизни, що і запропоновано у цьому законопроєкті. А інших громадян максимально можливо залучати до роботи на економіку, від якої залежить і обороноздатність».

Військовий облік: методика ведення. Спецвипуск № 2, 2023
Замовити за вигідною ціною

Читайте також:

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Що робити, якщо працівник, який виїхав за межі території України, по закінченню 90 календарних днів відпустки без збереження зарплати не стає до роботи?
Працівник, який використав 90 календарних днів відпустки на підставі частини 4 статті 12 Закону України від 15 березня 2022 року ...
Кабмін готує електронне бронювання від мобілізації через «Дію»
Кабінет Міністрів повернувся до ідеї електронного бронювання військовозобов’язаних через «Дію», яка обговорювалася восени минулого року. Головна відмінність такого підходу – ...