...
Реєструйся

12 листопада відбувся Волинський Конгрес кадровиків


Всеукраїнська асоціація кадровиків, редакція журналів «Довідник кадровика» та «Кадрова практика», спільно з Федерацією професійних спілок Волинської області, 20 жовтня 2014 року провели Волинський Конгрес кадровиків у місті Луцьку.

Обговорити актуальні питання трудового законодавства та кадрового діловодства зібралося 230 спеціалістів Волинського регіону — представники провідних компаній, державних установ.

Зокрема в рамках заходу було проведено міні прес-конференцію на тему: «Поради щодо укладення трудового договору, основні помилки при звільненні працівника, огляд судової практики щодо вирішення індивідуальних трудових спорів» та розглянуто наступні питання:

  • реформування трудового законодавства: проблеми, динаміка, перспективи (проект Трудового кодексу України);
  • організація роботи з питань дотримання законодавства про працю, відповідальність, укладення колективного договору, здійснення представництва у судах під час захисту трудових прав працівників (досвід роботи).

Учасники заходу отримали можливість дізнатися про останні зміни у законодавстві, отримали компетентні відповіді на практичні запитання від провідних експертів кадрової справи в Україні та можливість виграти цікаві призи.

Кожен учасник зборів отримав подарунки від організаторів і сертифікат про участь у конгресі.