...
Реєструйся

15 листопада відбувся Перший донбаський конгрес роботодавців


15 листопада у м. Донецьк Всеукраїнською асоціацією кадровиків та журналом «Довідник кадровика» було проведено Перший донбаський конгрес роботодавців, що зібрав близько 400 кадровиків усього східного регіону держави.

На Конгресі можна було дізнатися все про зміни трудового законодавства від кращих експертів і поспілкуватися з колегами, поділитися злободенними проблемами та отримати відповіді на найбільш актуальні робочі запитання!

На Конгресі всім учасникам було презентовано новий проект Видавничого дому «МЕДІА-ПРО» — єдину електронну систему «КАДРОВИК-онлайн», який викликав неабиякий інтерес майбутніх її користувачів.

На Конгресі виступили експерти Всеукраїнської асоціації кадровиків: З.М. Васильова (один із розробників нового Трудового кодексу України), В.О. Ліпчанська (експерт журналу «Кадрова практика»), Я.С. Паньків (головний редактор журналу «Довідник кадровика»), а також представники Донецького обласного центру зайнятості, компаній-спонсорів «НАФТАГАЗСТРАХ» та «MetLife Alico».

Учасники висловили побажання, щоб експерти Всеукраїнської асоціації кадровиків організовували схожі заходи в Донецьку частіше, адже питань у роботі виникає дуже багато чи не щодень. Атмосфера у залі була дружньою, піднесеною, адже такої події, як відзначив один із відвідувачів заходу, спеціалісти регіону чекали кілька років.