...
Реєструйся

25 вересня відбувся Черкаський конгрес кадровиків


Всеукраїнська асоціація кадровиків, журнал «Довідник кадровика», «Кадрова практика», спільно з Черкаською федерацією профспілок, 25 вересня 2014 року провели Черкаський конгрес кадровиків. Обговорити актуальні питання трудового законодавства та кадрового діловодства зібралося понад 250 спеціалістів Черкаської області.

Учасники заходу отримали можливість дізнатися про останні зміни у законодавстві, отримали компетентні відповіді на практичні запитання від провідних експертів кадрової справи в Україні та можливість виграти цікаві призи.

Зокрема в рамках заходу було проведено міні прес-конференцію на тему: «Поради щодо укладення трудового договору, основні помилки при звільненні працівника, огляд судової практики щодо вирішення індивідуальних трудових спорів» та розглянуто наступні питання:

  • реформування трудового законодавства: проблеми, динаміка, перспективи (проект Трудового кодексу України);
  • організація роботи з питань дотримання законодавства про працю, відповідальність, укладення колективного договору, здійснення представництва у судах під час захисту трудових прав працівників (досвід роботи).

Кожен учасник зборів отримав подарунки від організаторів і сертифікат про участь у конгресі.

Відгуки учасників Черкаського конгресу кадровиків:

«Вважаю захід дуже корисним, ми почули хорошу достовірну інформацію по новому трудовому законодавству»
Фещенко Валентина Опанасівна

«Завжди цікаво почути щось нове, особливо якщо це реально застосовується на практиці. Тому захід корисний. Приємно здивувала масштабність, великий досвід доповідачів»
Буднікова Людмила Миколаївна

«Сьогоднішній захід дуже актуальний, спасибі за проведення. Хотілось би частіше отримувати корисну інформацію та мати можливість поспілкуватися з колегами» Гончаренко Ірина Вікторівна

«Такі заходи потрібно проводити частіше. Вдячний за проведений захід. Велика подяка всім виступаючим»
Жигайло Петро Семенович

«Дякуємо за змістовний, насичений потрібною, актуальною інформацією навчальний семінар. Профспілки і кадровики – разом сила, яка дбає про захист трудових прав працівників»
Плясунова Ніна Григорівна

«Семінари такого плану і зустріч з авторами законопроектів дуже цікаві і потрібні. Це жива розмова і достойне спілкування. Відчуваєш себе причетним до законотворення в Україні. Спасибі!»
Кузьміна Валентина Сергіївна