...
Реєструйся

27 квітня – День кадровика


Шановні колеги! Редакція порталу Всеукраїнської асоціації кадровиків щиро вітає всіх працівників кадрових служб України з професійним святом – Днем кадровика!

Кадровик — головна ланка між працівником і роботодавцем. Від його компетенції, людських якостей, розуміння своєї справи залежить і кадрова політика на підприємстві, і кар’єра працівника.

Редакція журналу «Довідник кадровика» встановлює професійне свято День кадровика 27 квітня. Це був перший крок до офіційного визнання свята. Адже саме цього дня в 1993 році Кабінет Міністрів України затвердив трудову книжку — основний документ обліку трудової діяльності громадян України.

Поки що питання з встановленням офіційного дня святкування залишається невирішеним. Та незаперечним є факт, що робота кадрової служби надзвичайно важлива і має бути належно оцінена в державі. Адже працівник кадрового підрозділу — це перша й остання інстанція на трудовому шляху кожного громадянина. Він перший порадник і помічник у різних життєвих і службових ситуаціях.

У день свята бажаємо кадровикам гарного настрою, професійного визнання, кар’єрного зростання та міцного здоров’я!