...
Реєструйся

Актуальні питання ПДВ та оподаткування доходів фізичних осіб: про що слід пам’ятати бухгалтеру


 

«ЛЕКТОРІЙ»
14 ЧЕРВНЯ 2018 РОКУ
м. Київ, ПАТ «Київпроект»
вул. Б. Хмельницького, 16-22

Запрошуються бухгалтери та керівники підприємств!

В ПРОГРАМІ «ЛЕКТОРІЮ»:

  • Оподаткування доходів фізичних осіб і зарплатні акценти 2018 року.

    Губіна Ірина
    , експерт з податкового планування, автор численних публікацій з оподаткування і бухгалтерського обліку.
  • ЄСВ: нарахування, звітність, надання. Очікувані зміни в звітності по ЄСВ: на що слід звернути увагу; важливі показники звітності по ЄСВ для статусу роботодавця; помилки в ЄСВ-звітах, які негативно вплинуть на стаж працівника в системі пенсійного та соціального страхування; довідки за формою ОК-5 і ОК-7.
  • Соціальне страхування. Аналіз змін, що готуються в нормативну базу по нарахуванню лікарняних і декретних.
  • ПДФО і військовий збір. Як правильно скористатися «путівочною» пільгою в 2018 році; кардинальна зміна позиції ДФС України з приводу подарунків; оподаткування підзвітних коштів; додаткові блага у формі № 1ДФ і позиція ДФС України з окремих питань.
  • Нюанси кадрового обліку та розрахунок заробітної плати в редакції 2.0 Бухгалтерії для України.

    Редактор рубрик ІТС з методичної підтримки програм для автоматизації бізнесу.
  • Актуальні питання ПДВ: законодавчі зміни та роз’яснення від ДФС України.

    Дробоття Сергій
    , редактор рубрики ІТС «ПДВ: правила оподаткування та обліку», податковий консультант у сфері оподаткування, автор численних аналітичних матеріалів.
  • Оновлений порядок блокування реєстрації в ЄРПН. Автоматизований моніторинг відповідності податкових накладних критеріям оцінки ступеня ризиків; що потрібно зробити для розблокування реєстрації податкової накладної в ЄРПН; порядок роботи комісій, які приймають рішення про реєстрацію в ЄРПН; таблиця платника податків.
  • Строки реєстрації в ЄРПН. Особливий строк реєстрації розрахунку коригування із «-»; штрафні санкції за порушення строків реєстрації.
  • Помилкова податкова накладна. Відображення у податковій звітності; порядок виправлення помилки; вплив зареєстрованих в ЄРПН помилкових податкових накладних на СЕА ПДВ.
  • Розрахунок коригування.  Причини коригування ПДВ; чому ДФСУ визнає лише сім причин коригування ПДВ при заповненні розрахунків коригування?
  • Приклади складання розрахунків коригування та інтеграція з сервісами електронного документообігу в типових програмах для автоматизації бізнесу.
  • Редактор рубрик ІТС з методичної підтримки програм для автоматизації бізнесу.

Для користувачів ІТС, які не зможуть прийняти участь в семінарі, особливо це стосується користувачів з інших міст, буде організовано онлайн-трансляцію заходу. Більше інформації тут.

ОЧНА УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ:

Безкоштовна для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення семінару договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Безкоштовна участь розповсюджується на двох людей від організації;

300 грн. з ПДВ для звичайних учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за третю і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ.

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ:

Безкоштовна для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення онлайн-трансляції договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Безкоштовна участь розповсюджується на одну людину від організації;

150 грн. з ПДВ для звичайних учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за другу і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ.

Обов’язкова попередня реєстрація!

Матеріали до теми


Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...