...
Реєструйся

Бухгалтере, перевір себе! («Тести для бухгалтерів» від газети «Кадри і зарплата» № 22, 2018)


Одна з найпопулярніших на ринку праці професій — бухгалтери, тому саме їм потрібно постійно прагнути до самовдосконалення і кар’єрного зростання. Пропонуємо рубрику «Тести для бухгалтерів» від газети «Кадри і зарплата», № 22, 2018. Перевірте себе, відповівши на такі запитання:

  • 1. За яких обставин допускається поворот виконання судових рішень про стягнення заробітної плати чи інших виплат, що випливають із трудових правовідносин, у разі скасування виконаних таких судових рішень?
  • 2. За який період працівникові виплачується середній заробіток за час вимушеного прогулу, якщо заява про поновлення на роботі розглядається більше року, не з вини працівника?
  • 3. Чи передбачається відшкодування працівникові заробітку за час вимушеного прогулу в разі неправильного формулювання в трудовій книжці причини звільнення?
  • 4. Як нараховується заробітна плата при винесенні судом рішення про оформлення трудових відносин з працівником, який виконував роботу без укладення трудового договору?
  • 5. Який розмір грошової компенсації передбачений працівникові, що був звільнений у зв’язку зі здійсненням ним або членом його сім’ї повідомлення про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 № 1700-VII іншою особою, у разі наявності підстав для поновлення його на роботі та за його відмови від такого поновлення?

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...