...
Реєструйся

Чи буде можливість подавати скарги, заперечення, заяви через Електронний кабінет?


В Раді з’явився законопроєкт від 01 лютого 2023 року № 8408 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо онлайн-комунікації між платниками податків та контролюючими органами», який повинен покращити онлайн-комунікацію податкових органів та платників податків.

Автор документа переконує, що Податковий кодекс України, в частині прав платника податків, не містить таких прав, як подання скарг, заперечень, заяв через Електронний кабінет, права на отримання відповідної інформації від контролюючого органу та відповідного обов’язку контролюючого органу надавати таку інформацію.

Саме тому пропонує законодавчо закріпити право платників податків на можливість подати через Електронний кабінет скарги, заперечення, заяви та встановити відповідний обов’язок контролюючих органів.

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Курс «Підвищення кваліфікації кадровиків. ПРОФІ»

Матеріали до теми


Період, за який наявна заборгованість з єдиного внеску, не буде зарахованим до страхового стажу до повного погашення боргу
Сплата єдиного внеску — це не лише обов’язок платників перед державою, а й захищені соціальні гарантії для кожного. Тож, ненадходження ...