...
Реєструйся

Чи потрібно повідомляти ПФУ про втрату пенсійної банківської картки?


ПФУ пояснює, що з питаннями, що стосуються банківських сервісів, доцільно звертатися до відділення банку, в якому обслуговується пенсіонер.

Як правило, нова банківська карта «прив’язується» до поточного банківського рахунку пенсіонера, і в такому разі повідомляти орган Пенсійного фонду про втрату картки не потрібно.

Якщо змінився рахунок у банку або сам банк, то таку інформацію потрібно надати до органу Пенсійного фонду України обов’язково.

Для цього до будь-якого зручного сервісного центру Фонду або через вебпортал електронних послуг Фонду (https://portal.pfu.gov.ua/) слід подати відповідну заяву, зазначивши нові банківські реквізити.

Правові наслідки рішення КСУ для педагогів-пенсіонерів – читайте у журналі «КАДРОВИК.UA»

Читайте також:

Джерело: Пенсійний фонд України


Індивідуальна кадрова онлайн консультація з експертом особисто (ZOOM, VIBER, SKYPE)

Експерти-юристи проєкту «КАДРОВИК.UA» надають індивідуальні онлайн-консультації з трудового законодавства у робочий час:

з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю.

0 (800) 219 977, (067) 317-58-86
podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Пенсія в разі втрати годувальника – військовослужбовця. Особливості призначення для батьків та дружини (чоловіка)
Питання призначення пенсії в разі втрати годувальника за загиблих/померлих військовослужбовців врегульоване Законом України від 9 квітня 1992 року № 2262-XII ...