...
Реєструйся

Чи потрібно повідомляти ПФУ про втрату пенсійної банківської картки?


ПФУ пояснює, що з питаннями, що стосуються банківських сервісів, доцільно звертатися до відділення банку, в якому обслуговується пенсіонер.

Як правило, нова банківська карта «прив’язується» до поточного банківського рахунку пенсіонера, і в такому разі повідомляти орган Пенсійного фонду про втрату картки не потрібно.

Якщо змінився рахунок у банку або сам банк, то таку інформацію потрібно надати до органу Пенсійного фонду України обов’язково.

Для цього до будь-якого зручного сервісного центру Фонду або через вебпортал електронних послуг Фонду (https://portal.pfu.gov.ua/) слід подати відповідну заяву, зазначивши нові банківські реквізити.

Правові наслідки рішення КСУ для педагогів-пенсіонерів – читайте у журналі «КАДРОВИК.UA»

Читайте також:

Джерело: Пенсійний фонд України


Індивідуальна кадрова онлайн консультація з експертом особисто (ZOOM, VIBER, SKYPE)

Експерти-юристи проєкту «КАДРОВИК.UA» надають індивідуальні онлайн-консультації з трудового законодавства у робочий час:

з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю.

0 (800) 219 977, (067) 317-58-86
podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Членські організації ФПУ розробили звернення про захист соціальних прав і гарантій членів профспілок (законопроєкт № 11367)
На заклик Президії ФПУ провести роботу щодо залучення народних депутатів України до підписання законопроєкту «Про внесення змін до Закону України «Про ...
Опубліковано огляд судової практики КЦС ВС щодо про колективні договори і угоди
Верховний Суд опублікував огляд судової практики Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду щодо застосування законодавства України про колективні договори ...
Впровадження лікарської резидентури за вузькопрофільними лікарськими спеціальностями
Міністерство охорони здоров’я вперше за історію української медичної освіти запроваджує лікарську резидентуру. Це — етап післядипломної медичної освіти, який триває ...