...
Реєструйся

Читайте у КВІТНЕВОМУ номері журналу «ДІЛОВОДСТВО»


Цикл статей «Інструкція з діловодства для юридичних осіб приватного права: поетапна підготовка». Погодження документів.

Внутрішнє та зовнішнє погодження; форма анкети та таблична форма документа, аркуш погодження. Підписання управлінських документів, організаційних та спільних – у чому різниця? Пояснює наш експерт.

У рубриці «ПРАКТИКУМ ДІЛОВОДА» розглядаємо таку тему, як Формування справ. На прикладах нагадаємо загальні правила, яких необхідно дотримуватися під час формування виконаних документів у справи. Як правильно групувати документи постійного та тимчасового строків зберігання, та виконувати їх переміщення; за яких умов формування справ здійснюють структурні підрозділи організації.

Особова чи особиста медична книжка – як правильно? Існує два варіанти написання, «особова» та «особиста» медична книжка, але який із них правильний? Чи буде помилковим варіант написання, який не використовується у законодавстві? Порядок оформлення особової медичної книжки на показуємо на прикладах.

Документи організації, які в обов’язковому порядку подають на розгляд юридичній службі. Накази, розпорядження, інструкції, положення, методики у правовій роботі суб’єкта господарювання.

Особливості роботи працівників, які досягли пенсійного віку
Як робота після настання пенсійного віку може вплинути на розмір пенсії? Чи зобов’язані пенсіонери повідомляти органам пенсійного фонду про своє працевлаштування? Чи існують додаткові пільги для пенсіонерів, що працюють? – відповіді підготували наші експерти.

Паралельні таблиці: працюємо з багатьма документами одночасно
Паралельні таблиці – просто знахідка для тих, кому потрібно заповнювати однотипні документи. Ми навчимо, як це зробити набагато швидше й простіше за допомогою Excel та зберегти свій час!

Антитайм-менеджмент – унікальна авторська метода планування робочого часу, що допоможе підвищити ефективність вашої праці.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...