...
Реєструйся

Читайте в січневому випуску журналу «Діловодство» у 2019 році


Інструкція з діловодства для юридичних осіб приватного права: поетапна підготовка

На які саме нормативно-правові акти слід опиратися під час підготовки індивідуальної інструкції з діловодства для конкретної юридичної особи? На які нюанси оформлення цього документа потрібно звернути увагу? Покроковий алгоритм дій з конкретними прикладами від нашого експерта.

Приймання-передавання документів під час зміни керівника установи

Продовжуємо розпочату тему передавання підприємствами своїх документів до архівних установ згідно з Правилами № 1000/5.Я правильно передавати документи (справи) до архіву, якщо керівник підприємства змінюється? А у разі, якщо саме підприємство визнано банкрутом? Відповіді на ці та інші запитання – у статті.

Нові Вимоги до написання найменування юридичної особи

Наказом Міністерства юстиції України від 17 жовтня 2018 року № 3236/5 внесено зміни до Вимог до написання найменування юридичної особи. Що саме змінилося та як уникнути помилок — детально розбираємо на прикладах у новій рубриці «Практикум діловода»

Хто такі «Бакалаври» та ким вони можуть працювати?

Чи бакалавр — це закінчена вища освіта? Ким може працювати такий працівник? Чи дає якусь перевагу диплом магістра? — шукаємо відповіді разом з експертами.

Чи зобов’язаний косметолог мати медичну освіту?

Чи знаєте ви, що професійна назва «Менеджер зі збуту» — помилкова, а «Менеджерами» можуть називатися лише працівники, що виконують керівні повноваження? А яка інформація неодмінно має бути зазначена в тексті наказу про переведення працівника на іншу посаду?

Про це та інше читайте № 1, 2019 журналу «Діловодство».

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Період, за який наявна заборгованість з єдиного внеску, не буде зарахованим до страхового стажу до повного погашення боргу
Сплата єдиного внеску — це не лише обов’язок платників перед державою, а й захищені соціальні гарантії для кожного. Тож, ненадходження ...