...
Реєструйся

Для держслужбовців затвердили нову Особову картку


Її доведеться заповнювати в електронній формі

НАДС затвердило нову форму Особової картки державного службовця та 7 додатків до неї.

В наказі НАДС «Про затвердження форми Особової картки державного службовця» від 19 травня 2020 року  № 77-20 вимагається, аби Особову картку заповнювали в електронній формі.

Відомості, зазначені у пунктах 1–10 Особової картки, заповнюватиме держслужбовець, а відомості, зазначені у пунктах 11–18, — працівник служби управління персоналом.

За наявності у держоргані інформаційної системи управління людськими ресурсами Особову картку зберігають в особовій справі у такій інформаційній системі (з проставленням кваліфікованого електронного підпису), а за відсутності такої інформаційної системи — друкують та зберігають в особовій справі (з використанням власноручного підпису). При зміні відомостей в Особовій картці їх оновлюють в інформаційній системі або замінивши відповідні сторінки в роздрукованій формі.

Водночас втрачає чинність попередня форма Особової картки держслужбовця та Інструкція щодо її заповнення. НАДС для цього видало наказ «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Національного агентства України з питань державної служби від 05 серпня 2016 року № 156» від 19 травня 2020 року № 76-20.

Матеріали до теми


Діють інструкції до проведення іспитів на рівень володіння державною мовою
Національна комісія зі стандартів державної мови затвердила Інструкції до проведення іспитів на рівень володіння державною мовою. Відповідне рішення від 22 ...