...
Реєструйся

Доходи, отримані від репетиторства, підлягають декларуванню


Учителі, викладачі, які надавали репетиторські послуги учням, студентам чи дошкільнятам, але при цьому не були зареєстровані фізичною особою — підприємцем, зобов’язані задекларувати свої доходи.

На сьогодні до репетиторських належать послуги з виконання контрольних, курсових, дипломних робіт, підготовка дітей до школи, незалежного тестування, вступу до навчальних закладів, навчання з будь-яких предметів тощо.

Таким чином, громадяни, які отримували упродовж 2023 року такі неоподатковані доходи, у обов’язковому порядку мають подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.

Замовляйте РОЗРОБЛЕННЯ КАДРОВИХ ДОКУМЕНТІВ
Експерти КАДРОВИК.UA допоможуть у складанні й упровадженні бланків кадровика, реєстраційних форм, шаблонів документів

Після чого сплатити до бюджету нарахований податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18 % та військовий збір у розмірі 1,5 %.

Нагадаємо, що декларацію про майновий стан та доходи можна подати особисто платником або уповноваженою на це особою, надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення чи відправити до податкової засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису в порядку, визначеному законодавством.

ГАРЯЧА ЛІНІЯ — безоплатні консультації для передплатників журналу «КАДРОВИК.UA»

Джерело: ДПС

Календар настільний на 2024 рік

Матеріали до теми


«Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб» — ще одна нова професія В Україні
Відомості щодо професійного стандарту «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб» внесено до Реєстру кваліфікацій. Про це повідомив заступник ...
Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...