...
Реєструйся

Доповнено перелік документів, що подає особа, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття посади державної служби категорії «А» або «Б»


Доповнено перелік документів, що подає особа, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття посади державної служби категорії «А» або «Б»

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання» від 3 липня 2018 року № 2475-VIII (далі — Закон № 2475) внесено зміни до Закону України «Про державну службу» від  10 грудня 2015 року № 889-VIII.

Так, відповідно до змін, якщо конкурс оголошено 28 серпня 2018 року (дата набрання чинності Закону № 2475 ) або пізніше, особа, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» або «Б», також подає до конкурсної комісії заяву про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання. Зазначена заява складається у довільній формі.

 

Джерело: nads.gov.ua

 

Матеріали до теми


Діють інструкції до проведення іспитів на рівень володіння державною мовою
Національна комісія зі стандартів державної мови затвердила Інструкції до проведення іспитів на рівень володіння державною мовою. Відповідне рішення від 22 ...