...
Реєструйся

Електронне бронювання працівників через «ДІЮ» обіцяють запустити протягом місяця


Урядова постанова щодо запуску електронного бронювання через «Дію» буде готова найближчим часом, а робота над функціоналом займе три-чотири тижні. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

Міноборони вважає, що електронне бронювання треба зробити якомога швидше, і це має бути автоматично, без додаткових візитів до ТЦК, сказала Черногоренко. Усі компанії, які бронюватимуть своїх людей через «Дію», мають користуватися позитивною дискримінацією, вважає заступниця міністра оборони.

Послуги з військового обліку • Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 0 (800) 219-977

«Все, що необхідно з точки зору бази «Оберіг», ми зробили. Найближчим часом буде готова відповідна постанова. Думаю, для того, щоб підкрутити функціонал, колегам потрібно три-чотири тижні», — зазначила Катерина Черногоренко.

Те, що у Кабміні готується механізм бронювання співробітників через портал «Дія», підтвердила в коментарі Forbes перша віцепрем’єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко. «Це буде швидкий і зрозумілий процес для бізнесу», — обіцяє вона.

Джерело: Бухгалтер.UA

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


У «Резерв+» протягом кількох місяців з’являться нові послуги
Міноборони додає у «Резерв+» зворотний зв’язок для того, щоб люди пріоритезували, який подальший функціонал потрібно запускати у застосунку Мобільний застосунок ...
Затверджено критерії бронювання працівників підприємств, критично важливих для ЗСУ
Наказом Міністерства оборони України від 10 липня 2024 року № 463 затверджено Критерії визначення підприємств, установ, організацій, а також юридичних осіб приватного ...