...
Реєструйся

Енергозбереження на виробництві: рекомендації з посібника


У посібнику «Все про дії персоналу підприємства під час відключення електроенергії» наведено такі короткі рекомендації щодо енергозбереження на виробництві:

  1. Ідучи з виробничого приміщення, вимикайте світло.
  2. Максимально використовуйте природне освітлення.
  3. Регулярно перевіряйте чистоту ламп, плафонів, вікон.
  4. Спробуйте використовувати замість звичайних ламп розжарювання енергозберігаючі (економія при цьому буде становити до 75 %).
  5. Вимикайте всі електроприлади, коли вони не використовуються, повністю — виймайте вилку з розетки (для зручності можна використовувати розетки з кнопкою повного відключення електроживлення).
  6. У побутових приміщеннях регулярно видаляйте накип усередині чайника — він збільшує витрати енергії на кип’ятіння води.
  7. Не затуляйте системи опалення в приміщенні меблями, верстатами, приладами та іншим обладнанням — тоді тепле повітря буде надходити вільно. У холодну пору року, при занадто потужному опаленні, не відкривайте вікна в приміщенні, краще відрегулюйте температуру обігріву.

Ці прості рекомендації з енергозбереження дозволять значно заощадити витрати на енергію на підприємстві.

Більше цікавої інформації ви можете прочитати в посібнику «Все про дії персоналу підприємства під час відключення електроенергії». Замовляйте тут.

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...