...
Реєструйся

ФРУ запрошує долучитися до опитування щодо оцінки потреб підприємств


Федерація роботодавців України (далі ФРУ) в партнерстві із цифровою платформою EU4Skills та job-порталом GRC.UA проводить опитування підприємств, бізнесу щодо наявного дефіциту кваліфікованого персоналу, актуальних вакансій і проблем, потреб у навчанні й співпраці із закладами освіти.

ФРУ запрошує долучитися до опитування та поділитися своєю думкою щодо оцінки потреб підприємств. Ваша участь в опитуванні є дуже важливою, оскільки надана інформація допоможе визначити актуальні потреби бізнесу й необхідні напрямки для підготовки й подальшого розвитку персоналу.

Результати опитування будуть використані лише в узагальненому вигляді з метою обґрунтування обсягів й удосконалення програм навчання молоді та дорослих.

До відома: усі надані відповіді конфіденційні. Вони будуть використані тільки в статистичних цілях і не будуть передані жодним іншим установам, організаціям або третім особам.

За будь-яких питань можна звернутися за такою електронною адресою: vasilega@fru.org.ua

Увага! Запрошуємо долучитися до нового кадрового семінару «Зміни законодавства — 2022».

При оплаті до 30 вересня діє акція «Кешбек»: оплачуй участь у семінарі — отримуй 300 грн на придбання будь-якої продукції у Магазині кадровика від проєкту «КАДРОВИК.UA».

Джерело: Федерація роботодавців України

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...