...
Реєструйся

ГРУ Затверджено нові Правила охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві


Наказом Міністерства соціальної політики України від 05 жовтня 2018 року №1467 затверджено Правила охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві. Правила зареєстровано в Міністерстві юстиції України 05 листопада 2018 року за №1250/32702.

Правила поширюються на всіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність, пов’язану з виробництвом цукру та використовують найману працю.

Водночас втрачають чинність Правила техніки безпеки і виробничої санітарії в цукровій промисловості, затверджені постановою Президії ЦК Профспілки робітників харчової промисловості від 30.04.72 р. (протокол №4) та Міністерством харчової промисловості СРСР від 19.09.72 року.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Сектор психосоціальної підтримки інформує, як керівнику підтримати працівників
Як керівник ти маєш багато можливостей, щоб підтримувати ментальне здоров’я своїх працівників.   П’ять основних порад керівникові Розкажи персоналу про ...
Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок випадку на виробництві
Сума одноразової допомоги потерпілому через нещасний випадок на виробництві або професійне захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який ...