...
Реєструйся

Кадровий аудит від проєкту «КАДРОВИК.UA»


Скористайтеся послугою кадрового аудиту від експертів проєкту «КАДРОВИК.UA».

Аудит кадрового діловодства — це комплексний аналіз документації і перевірка відповідності внутрішніх нормативних актів, що встановлюють порядок ведення діловодства, вимог чинного законодавства.

Аудит кадрових документів проводять, щоб упевнитися, що ви готові до перевірки з питань трудового законодавства; щоб знати стан документів кадрового діловодства компанії; ввести нові форми організації робочого дня та оплати праці працівників; бути впевненим у кваліфікованій роботі працівника кадрової служби; скоригувати процедуру ведення діловодства та отримати алгоритми вирішення складних питань трудових відносин; визначити рівень відповідності документів вимогам чинного законодавства й отримати повний звіт тощо.

За потреби наші експерти допоможуть скласти усі необхідні кадрові документи, яких не вистачає на вашому підприємстві. Ви можете скористатися додатковою послугою з розроблення документів.

Ми гарантуємо: індивідуальний підхід, стислі строки виконання, доступну ціну.

 

Як проводимо кадровий аудит

За можливості аудитор виїжджає в офіс замовника та перевіряє наявність і правильне заповнення всіх необхідних кадрових документів.

Звісно, обставини у зв’язку з воєнним станом вносять свої корективи, тому про усі процедури проведення аудиту домовляємося з замовником індивідуально. 

Ми строго дотримуємося правила конфіденційності та нерозголошення інформації, отриманої від замовника.

Докладніше про ціни та про те, що саме перевіряємо, дізнайтеся тут.

 

Дізнатися докладніше

 

Усім користувачам сайту безоплатно пропонуємо готові зразки документів для зручності в роботі у розділі «Зразки документів».

Зв’яжіться з нами: 0 (800) 219-977, podpiska@mediapro.com.ua.

Джерело: журнал «КАДРОВИК.UA»

Передплата

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...